Moda

2018 Modasında 1980’lere Dönüş

2018 modasının  en popüler ürünleri arasında yer alan ve moderne işaret eden parçalar gibi 1980’ler esintisi olan modelleri de bulunuyor. 80’ler modası geri döndü sloganıyla defilelerde dikkat çeken geçmişin parçaları bu döneme hayranlık duyan marjinaller için harika bir sezonu müjdeledi.

Pilot Ceketler

1980’lerle özdeşleşen pilot ceketler, bu sezon moda olacak. Gigi Hadid ile kendini gösteren bu ürünler, dikkat çeken bir şıklıkla ortaya çıkmaktadır. Rengarenk neon tonlarla bu kışın daha sıcak gececeği bir gerçek haline geldi. Capcanlı renklerle içinizi de çevrenizi de ısıtacaksınız.

Asker Tıraşı Saçlar

Bir diğer stil olan asker tıraşı saçlar da 80’lerin en dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. İçinizdeki punkçı ruhu açığa çıkaracağınız bu saç modelleriyle birbirinden renkli tarzlar yaratabilirsiniz.

Yapay Kürkler

Yapay kürkler özellikle geçen yıl renkli mantolarla kendini göstermişti. Elbiselerin ve hırkaların yaka ve kollarında bulunan kürkler dikkat çekmişti. Bu akım bu sezon da devam ediyor. Özellikle mantoların renklenmesiyle dikkat çeken bu ürünler, 80’lere selam çakma isteyenler için ideal bir seçim oluyor.

Parlak Taytlar

Diskoya giden stilleri hatırlayan parlak taytlarla en güzel rüküşlüğü yakalayabilirsiniz. Pembe, mavi, yeşil ve sarı gibi renklerden yapılan taytları uzun kıyafetlerle ve kürk montlarla kombinleyebilirsiniz. Kısa kürk montlarla rengarenk bir kış sezonunu yaşayabileceğiniz 80’lerin modası kıyafetler gibi saçlarınızı da bu stille farklılaştırabilirsiniz.

Kovboy’s

Tabi kovboy şapkası da Western dizilerden fırlamış biçimde görülüyor. Tarzınızla dikkat çekmek istediğinizde bu şapkaları ve güderi, nubuk gibi kumaşlardan üretilen tarzlarla dikkat çekecek. Farklı saç stilleri ve özelliklerine ulaşma istediğinizde Amerikan saç modelleri ve asker tıraşlarını tercih edebilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu