Dekorasyon

2018 En Popüler Dekorasyon Renkleri 

2018 popüler dekorasyon renkleri bu yıl da farklı şekillerde kendini gösteriyor. her yıl mobilya ya da dekorasyon malzemelerinde bazı renklerin daha fazla öne çıktığı fark edilebilir. Bunda talep edilen ürünler de etkili kuşkusuz. Siz de hangi alanlarda nasıl renklerin kullanıldığına bakarak ve bunu kendi beğenilerinizle de dengeleyerek çözümler bulabilirsiniz. Her rengin her alanda iyi gidemeyeceğiniz de eklemek gerekiyor.

Renk Seçimi Neye Göre Yapılır

2018 dekorasyon renkleri detaylarına geçmeden önce renk seçiminin neye göre yapılması gerektiğini belirtmek gerekiyor.  Kullanılacak yerin uyumak için mi yoksa TV izleme, sohbet etme gibi amaçlarla mı olacağı önemlidir. Örneğin çalışma alanlarında duvar renkleri, perde ya da baskın renklerin koyu olmamasına önem vermek gerekir. Bunun nedeni ortamı daha da zorlayıcı ve yorucu hale getirmemektir. Eğer sohbet etmek için bir alan varsa bu yerin de renkli olması ideal olabilir. Enerjiyi artıran kırmızı- turuncu gibi renkler epey faydalı olur.

Koltuk Renklerinde Gri Tonlar Ön Planda

Koltuk renkleri için bu sene gri tonlarının çok öne çıktığını fark edebilirsiniz. Gri renginin de içinde farklı çok sayıda ton olduğunu ve bunun yine benzer tonlarla kullanımının ideal görüntü verebileceğini eklemek gerekiyor. Koltuk renklerinin gri tonları olduğu varsayılırsa bunun etrafındaki renkler bu noktada pembe, kırmızı, mavi gibi baskın ve canlı renklerden olabilir. Bu şekilde daha da öne çıkarılan gir tonlar söz konusu olacaktır. Yani bir rengin bu kullanımla tek başına kullanımdan daha iyi sonuç vermesi mümkündür.

Yatak Odasında Toprak Renkler

2018 yatak odası renkleri konusuna gelince koyu tonlar yerine açık toprak renkleri pastel tonlar, açık pembe, açık mor renkler ya da açık kırmızı tonlar ideal olabilir.  Bu şekilde yatak odanızda güzel bir hava yaratabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu