Güzellik

Yüz yogası ağrı yapmaz

Sağlığımızı koruyabilmek adına uzmanların da şiddetle önerdiği davranışlardan birisidir spor. Yüz yogası da bu spor alanlarından birisi olarak algılanmalıdır.
Çünkü vücudumuzdaki kaslar kadar, yüzümüzdeki kasların da sağlığımıza etkileri oldukça büyüktür.
Yüz sağlığını korumak için ve kasları esnekliğine kavuşturmak için yapılması gereken şeylerden birisi yüz yogasıdır.
Üstelik iğne gibi materyallerin kullanılmaması sebebiyle yüz yogası ağrı yapmaz.

Yalnızca yüzünüzdeki organları hareket ettirmek veya parmaklarınızla buraya masaj yapmak şeklinde tekrarlanma olaylarının genel adı olarak bilinen yüz yogasını her yaşta uygulayabilirsiniz.
Yüzünüzün eski görünmesine neden olacak tüm faktörleri ortadan kaldıracak olan yüz yogası sayesinde yaşıtlarınızdan daha parlak bir görünüme kavuşabileceksiniz.

Yüz yogası ağrı yapmaz

 

Dolgun yanaklar, kırmızı elmacıklar ve sağlıklı bakışlara kavuşmanın püf noktaları arasında pürüzsüz, kırışıksız bir cilt varsa, buna kavuşmak için de yüz yogası yapılması gerekir.

Yüz yogasını yaparken korkmanızı gerektirecek hiçbir durumun olmadığını yeniden belirtelim. Cildinizde herhangi bir yara, bere, ağrı gibi durumların olması söz konusu değildir.
Çünkü yüz yogası yalnızca masaj hareketlerinden ibarettir. Yapılacak olan ince dokunuşlar sayesinde kaslar harekete geçtikten sonra cildinizdeki problemler bir bir yerini daha sağlıklı görünüşlere bırakacaktır.

 

 

Yüz yogası 

Ağrı çekmeden birkaç adımdan oluşan inanılmaz derecedeki güzellik elbette yüz yogasından geçmektedir.
Kaşlarınızın yay gibi olmasına vesile olacağınız, düşük kaşlardan kurtulacağınız etkili masaj hareketlerine hemen başlayın.
Kaybedeceğiniz her dakika size kendinizi kötü hissettirmenin yanında, hemcinslerinizin yanında da daha yaşlı görünmenize neden olur.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu